Rose Spirit Medicine - Healing power within
 
 
MASSASJE

- for indre og ytre velvære, skjønnhet og helse -
  
Massasje er blitt utført i tusenvis av år og en av de eldste behandlingsformene vi kjenner til. For de gamle greske og romerske legene var massasje et av de viktigste midlene til å fjerne og lindre smerte. Hippokrates, legekunstens far, skrev i  sin tid at "Legen må ha mange typer erfaring, men for all del med stryking. For stryking kan feste et ledd som er løst og løsne et ledd som er stivt."  I Østen er alltid massasje blitt regnet for å være en viktig ferdighet for medisinske utøvere og healere. Massasje er en tradisjon med utprøvde teknikker som har utviklet seg globalt gjennom tusenvis av år. Oldtidens folk visste hvordan de skulle bruke hendene som redskap til å behandle lenge før skolemedisinen så dagens lys.  
 
Massasje bidrar til å få fart på lymfefunksjoner og blodomløp, og er kanskje
mest anerkjent som en av de mest fruktbare behandlingsformene mot stress.
Massasje varmer opp kropp og muskler, løser opp knuter og spenninger og påskynder utskillelsen av avfallsstoffer. Den fremmer utskillelsen av endorfiner -"lykkehormoner"- som gjør at vi opplever velvære og føler oss lettere til sinns. Massasje gir dessuten god "jording" i kroppen - fremmer god kroppskontakt og får deg til å "lande" om det har vært travle dager eller mye tankekjør.
  
Massasje er svært viktig for sunn vekst og utvikling og ikke minst for å fremme god blodsirkulasjon, et godt immunforsvar og god helse.
Massasjens avbalanserende virkning åpner for sunnhet og leging, og gjør at du kan leve i harmoni med naturen og din egen kropp.
 
Massasjen tilpasses den enkeltes situasjon, smerte, plager og spenninger

Antistress-massasje
 
Aromamassasje
 
Graviditetsmassasje
 
Lymedrenasje/utrensende massasje
 
Energigivende massasje/sportsmassasje
 
Ansikts- og hodebunnsmassasje
 
Rygg- og nakkemassasje
 
Kroppsmassasje

 
"Ved å berøre kroppen og huden kan vi nå inn til
 hverandres sjel og hjerter og dermed forandre liv....og verden..." har Rosenterapiens grunnlegger Marion Rosen så vakkert uttalt.