Rose Spirit Medicine - Healing  power within
 
Babymassasje-kurs
 
"Et barn er en gave,
og dets verdi kan ikke måles 
noe annet sted
enn i hjertet"
 
 
For spørsmål eller påmelding til kurs
kan du sende sms eller ringe meg
på tlf.nr 47 28 83 73

Kurset er for mor og/eller far med barn. 
Barnet kan være fra 3 uker til 1 år.
 
Varighet: Kurset går over 3 ganger, ca 1 - 1 1/2 time hver gang, 1 gang pr uke.
 
Kurspris: 1500kr inkludert massasjeolje, fyldig kurskompendium og diplom
 
Tema: Babymassasje, - teori og praksis, Historikk, Mineraloljer, Vegetabilske oljer, Eteriske oljer, Våtservietter, Økologiske, Naturlige barnepleieprodukter, Massasje av større barn, Kolikkproblematikk, "Vondt i mage"-massasje m.fl
 
Babymassasje er en kjempefin måte du kan vise kjærlighet, nærhet og omsorg for barnet ditt på. Spedbarn lærer verden å kjenne bl.a gjennom huden. Berøring er derfor like viktig for barnet som mat og søvn. Barnet opplever respekt, trygghet, det føler seg verdsatt og massasjen styrker barnets selvbilde, selvtillit og kontakt med egen kropp. Den motoriske utviklingen fremmes, immunsystem og nervesystem styrkes, blodsirkulasjon og fordøyelse bedres i tillegg til at massasjen fremmer et godt søvnmønster og virker smertelindrende og avslappende på urolige barn. I mors liv er fostervannets bevegelser som en mild form for massaje i 9 måneder. Ved hjelp av babymassasje knyttes foreldre og barn enda nærmere hverandre. Det utvikles et varmt og positivt forhold, en ubeskrivelig mulighet til å kommunisere uten ord.
En herlig start på livet!
 
VELKOMMEN
til sosialt, kjærlighetsfylt og lærerikt kurs:-)
 
NB! Husk at påmelding er bindende.


Babymassasjekonsultasjon

Dersom du ønsker å lære babymassasje, men ikke ønsker å gå på kurs, kan du istedet bestille enkeltkonsultasjon for deg og barnet ditt. Flere velger også å komme på individuell konsultasjon mens de går gravide (vi øver da på dukke:-)). 
På den måten kan du starte med babymassasje  
så fort du har overskudd etter at barnet er født.

For dere som har vært på kurs, men trenger en oppfriskning, oppfølging eller inspirasjon, kan også dette være en fin time å benytte.